Aanbod NZ Vakanties

Reisdienst NZ Vakanties

Geniet exclusieve kortingen!

NZ Vakanties is het erkend en vergund reisbureau van de Neutrale Ziekenfondsen (Neutraal Ziekenfonds VlaanderenVlaams & Neutraal Ziekenfonds en Symbio).

Naast een eigen binnenlands aanbod, gaan we steeds op zoek naar betaalbare topbestemmingen voor zomer en winter in het buitenland. We doen dit via een strenge selectie van onze partners, waarbij kwaliteit, betaalbaarheid en solidariteit steeds centraal staan.

Bezoek
website

Hoge Duin

Oostduinkerke

Vakantiedomein Hoge Duin is uw plaatsje aan de Vlaamse kust om volledig tot rust te komen met zijn tweetjes, het gezin of met familie en vrienden.

In vakantiedomein Hoge duin verblijft u tussen de duinen, op enkele meters van het mooie strand van Oostduinkerke en op wandel- en fietsafstand van het pittoreske Nieuwpoort.

Bezoek
website

Bivakhuis Hoge Duin

Oostduinkerke

Bivakhuis Hoge Duin is de verzamelnaam voor 3 groene, optimaal toegankelijke en hippe verblijven op wandelafstand van het strand van Oostduinkerke:

- De Ark, voor groepen tot 85 personen
- De Sloep, voor groepen tot 60 personen
- De Kajuit, voor groepen tot 60 personen
 

Bezoek
website

Bivakhuis 'Le Mont-Pelé'

Durbuy (Bomal-sur-Ourthe)Maak kennis met onze gloednieuwe gite 'Le Mont-Pelé'. Een prachtig verblijf gelegen aan de rand van het bos.
Zelfkookgroepen tot 58 personen.
Bezoek
website

Dennenheuvel

Durbuy (Bomal-sur-Ourthe)

Vakantiedomein Dennenheuvel is onze topbestemming in de Ardennen!

In Dennenheuvel verblijft u midden in een prachtig natuurreservaat 'Le Mont-Pelé'.
Het is de perfecte uitvalsbasis voor mooie wandelingen, leuke activiteiten  en een bezoekje aan Durbuy, het kleinste stadje ter wereld!