Reserveren
Reserveren
Reserveren

We zijn fier jullie onze labels te mogen voorstellen.

Sfeerbeeld Vakantiedomein Dennenheuvel in Durbuy

Smiley

De FAVV-Smiley is een label dat aantoont dat de onderneming die actief is in de voedselketen en dit label heeft, een aannemelijk systeem heeft uitgewerkt voor de controle van de hygiëne. We garanderen u dus dat de regels inzake hygiëne en goede werkwijzen in de keuken nauwgezet worden opgevolgd, dat we ook zelf onze werkwijzen voortdurend controleren en ze permanent opnieuw aan de orde stellen.

Logo De Groene Sleutel

De Groene Sleutel

Een uitbating die het label van Groene Sleutel krijgt, is een uitbating met oog voor het milieu en voor de natuurlijke rijkdommen. Ze voldoet aan bepaalde criteria met betrekking tot water, energie, afval, onderhoudsproducten, …

We garanderen u dat we veel aandacht besteden aan ons energieverbruik en dat we ieder jaar nieuwe ecologische stappen zetten: partnerschap met Natagora, kaart « Groene Sleutel » (€ 5 korting indien we uw kamer niet opnieuw in orde moeten brengen), procedures inzake opvolging van lampen, tv en radiatoren die onze klanten niet uitzetten, keuze van ecologische materialen, …

Afbeelding Vakantiedomein Dennenheuvel

Wallonie Destination Qualité

Het label Wallonie Destination Qualité garandeert de bezoeker dat de uitbating maatregelen heeft ingevoerd voor het analyseren van de tevredenheid van de klanten, evenals een actieplan dat bedoeld is om haar werkwijzen aan te passen in functie van de opmerkingen van de klanten. De uitbating wordt dus voortdurend opnieuw aan de orde gesteld en zit dus permanent in een opwaartse spiraal, wat de klanten alleen maar ten goede komt.

Logo Domaine du Mont des Pins

Access-I

Access-I is een label dat aantoont dat wij een toegankelijk vakantiedomein zijn voor iedereen, alsook personen met een beperkte mobiliteit. Onze gasten kunnen gebruik maken van alle inrichtingen en diensten, maar hier en daar, naargelang de situatie, is de hulp van een andere persoon of personeelslid nodig. Wij helpen je graag waar nodig!

Wij bieden: 9 toegankelijke kamers, behulpzaam personeel dat je helpt met het in- en uitladen van je auto en je maaltijden aan tafel brengt.

Logo Bienvenue Vélo

Bienvenue Vélo

Het label ‘Bienvenue Vélo’ staat synoniem voor verblijven en diensten aangepast aan het ontvangen van fietsers in Wallonië. Voor een fietser betekent het kiezen van een ‘Bienvenue Vélo’-etablissement, het kiezen van een plek waar het goed is om even te stoppen of verblijven en waar het personeel het leuk vindt om je op je fiets te zien aankomen.

Logo Trail en Famenne

Trail en Famenne

Trail en Famenne biedt 24 prachtige trailroutes (voor trailrunners) aan in 6 gemeentes. Op basis van 4 verschillende moeilijkheidsgraden is er voor ieder wat wils om de Ardense natuur te ontdekken. Momenteel lopen er een blauwe en een rode route vlakbij Bomal-sur-Ourthe en ons. Maar alle trailrunners zijn uiteraard welkom om na een avontuurlijke dag mij ons te komen uitrusten en ontspannen.
Wij garanderen dat ook zij in ons vakantiedomein goed in de watten zullen worden gelegd.

Afbeelding Vakantiedomein Dennenheuvel

Geopark Famenne Ardenne

Wist je dat we gelegen zijn in Famenne Ardenne, een UNESCO Global Geopark? Dat is een geografisch
gebied met een sterke identiteit die kan bogen op landschappen en geologisch erfgoed van wereldniveau.